AC måleri Göteborg

AC Måleri Sverige AB / AC måleri Göteborg

AC Måleri Göteborg

Vi på AC Måleri är stolta över att ha öppnat ett kontor i Göteborg.
Vi är ett företag som erbjuder professionella målningstjänster för både inomhus- och utomhus projekt.

Vi anser att våra kunder förtjänar färger och material av bästa kvalitet.
Därför använder vi endast produkter och material av högsta kvalitet i vårt arbete.
Vi har ett team av erfarna och skickliga målare som är stolta över sitt arbete.

Vi kan hjälpa till med alla typer av projekt, stora som små, och vi garanterar att våra målningstjänster är av högsta kvalitet.

AC Måleri erbjuder ett brett utbud av tjänster, inklusive interiör- och exteriör målning, tapetsering, spackling och försegling av golv och andra ytor.

Våra tjänster

Målning

Lite färg kan verkligen ge nytt liv åt ett rum, eller en hel bostad. Ett väl utfört måleriarbete förhöjer känslan i en bostad och gör att den känns lite lyxigare. Någon nyans av vitt för den som vill bara ha en ren, luftig känsla, eller kanske en fondvägg i någon starkare färg för att skapa kontrast i ett rum.

Målning ger dig möjligheten att skapa en helt ny atmosfär i bostaden genom att kombinera färger helt efter eget tycke och smak, och skulle du bli missnöjd så är det inte krångligare än att du målar om.

Tapetsering

På vissa väggar vill man ha mer än bara en snygg färg. En väl vald tapet kan verkligen sätta stämningen i ett rum och få det att kännas ombonat och genomtänkt. En tapet kan uttrycka mycket, både genom mönstret och strukturen och idag finns ett enormt utbud av tapeter med såväl moderna som klassiska mönster, både svenska och internationella.

Trapphusmålning

Vi utför även trapphusmålning åt fastighetsägare och mindre bostadsrättsföreningar. Ett nymålat trapphus ökar trivseln för de boende och ger en välkomnande känsla. Ett trapphus är en miljö där många rör sig och som lätt blir nedsmutsad. Rätt val av färg på väggarna och kanske framför allt att man arbetar med kontrasterande färger för att göra miljön i trapphuset tydligare och mer lättnavigerad är viktigt och något som vi som professionella målare kan hjälpa till med.

Fönstermålning

Börjar dina fönster se lite gamla och slitna ut? Vi hjälper gärna till med fönstermålning i bostaden eller lokalen. Träfönster håller ofta god kvalitet, särskilt på lite äldre hus, och genom att slipa och måla om dem ger man dem inte bara ett nytt och fräscht utseende utan även ett förnyat skalskydd och förmåga att stå emot väder, vind och temperatursvängningar.

Fasadmålning

Vi målar fasader i hela Göteborgsregionen. Kontakta oss om du vill ha din villa, ditt radhus eller ditt fritidshus ommålat. Offert inom 48 timmar.

Kvalitet och service hela vägen

Våra målare garanterar ett kvalitativt utfört arbete när vi målar hos dig.

Alla våra anställda är utbildade och erfarna målare som sätter en ära i att åstadkomma ett perfekt resultat. Som kund hos oss ska du känna att du har fått en komplett tjänst som du är hundra procent nöjd med, både vad gäller själva måleriarbetet, kommunikationen och priset. Självklart har vi ansvarsförsäkring och du får alltid garanti på alla våra tjänster.

Vi använder de senaste teknikerna och moderna färger för att säkerställa att våra kunder är nöjda med slutresultatet. Vi kan också hjälpa till med att välja rätt färger och material för att uppnå en professionell och personlig design.

Vi har många års erfarenhet av målning och vi är stolta över att kunna erbjuda högsta kvalitet på våra målningstjänster. Vi har ett bildgalleri på vår hemsida, så att du kan se exempel på våra utförda jobb. Vi är säkra på att du kommer att bli imponerad över vår kvalitet och färdighet. Vi är glada över att ha öppnat vårt kontor i Göteborg och vi hoppas att vi kan hjälpa dig med alla dina målningstjänster. Kontakta oss gärna om du har några frågor eller funderingar.

TILLÄGGSTEXT (MER PERSONLIGT) – KLIPP OCH ÄNDRA SOM DU VILL

Vi som jobbar professionellt som målare ser förstås måleri som ett hantverk. Ett hantverk vi har utbildat oss för och med åren blivit erfarna och specialiserade på.

Visst förstår vi att man väljer att måla väggarna i till exempel barnens rum själv – att stryka färg med en roller eller pensel går snabbt och är för det mesta riktigt roligt. Men att anlita en professionell målare måste inte vara så mycket dyrare än att göra det själv. Läs mer om detta under priser!

Något som inte är lika roligt, och som de flesta som målar själv hemma tyvärr ofta slarvar med, är underarbetet.

För en professionell målare är dock underarbetet det absolut viktigaste att få till på ett bra sätt för att slutresultatet ska bli perfekt. Det är också anledningen till att du ska anlita en utbildad målare när du vill att resultatet ska bli så bra som möjligt. En yrkesmålare vet hur man preparerar en yta för att färgen ska bli helt jämn och fästa så bra som möjligt, och du får en målning som blir snygg och som håller i längden.

Nybyggnation
Tapetsering
Dekormålning